Бургас Строй
Фирма за ремонти, строителни услуги, ремонтни дейности, ремонт на апартаменти, ремонт на къщи Бургас

За нас

 

Бургас Строй е естественото продължение на дългогодишен упорит труд и натрупан безценен опит в строителния бранш.

Бургас Строй развива своята дейност в строително-ремонтните услуги, предоставяйки на своите клиенти голямо разнообразие от цялостни ремонти, довършителни дейности или частични ремонтни дейности в Бургас и региона.

Екипът на Бургас Строй е изграден от опитни майстори, доказали се във времето със своя професионализъм.

Нашият екип е силно мотивиран и стриктно следва професионалния етичен кодекс, като основната ни цел е да удовлетворим и надскочим всички очаквания на нашите клиенти.

В  Бургас Строй  вярваме, че  непрестанното повишаване и разширяване на знания и умения, съчетани с иновативни подходи и инструменти развива екипа и вдига стандартите за качество, с което Бургас Строй  налага своето име на пазара.

Бургас Строй обединява дългогодишния опит на своите специалисти с новаторските решения на архитекти, дизайнери и проектанти, като по този начин ние гарантираме постоянно високо качество на предлаганите от нас услуги.

Бургас Строй  се стреми да предложи най-добрите решения за вашия ремонт, ние ще представим идейни проекти съобразени със специфични и конкретни решения, в зависимост от индивидуалните нужди на нашите клиенти.

Мисията на Бургас Строй  е да предостави комплексна услуга, с която да спестим вашето време в търсене на най-различни майстори, някой доказали се други не особено. Ние ще Ви предпазим от стреса, неудобството и евентуалното генериране на неочаквани разходи.

Бургас Строй ще Ви осигури възможност да изкарате приятно вашето свободно време или да се фокусирате в професионалните си ангажименти, без да е необходимо да жертвате времето и енергията си за контролиране на строително-ремонтния процес. От Вас ще изискваме единствено уточняване на детайлите за изпълнението на вашия индивидуален проект.

Бургас Строй вярва в максимата „моят дом е моята крепост“ и смятаме, че всеки дом е свещено място, което носи комфорт, уют, топлина и защита.

"Домът на един мъж е замъкът на жена му"