Бургас Строй
Фирма за ремонти, строителни услуги, ремонтни дейности, ремонт на апартаменти, ремонт на къщи Бургас

Скрити осветления

 

Скрити осветления и декоративни елементи в Бургас и региона

Ние от Бургас Строй ще Ви предложим декоративни елементи, скрити осветления и фигури от гипсокартон - съобразени с вашите желания и помещението, в което ще бъдат изградени.

Декоративните елементи и фигури от гипсокартон могат да бъдат различни като овали, правоъгълници, ромбове, кръгове и други подобни. Към тях най-често се монтира скрито LED осветление с различно насочване, при което светлината се прилива към стени или тавани в различни цветове и нюанси.

LED осветленията имат няколко варианта, бели, цветни и RGB - който всъщност е адитивен цветови модел и визуализира множество цветове, и има възможност за дистанционно управление.

Скритите LED осветления придават на помещението ефектност, стил и модерна визия.

Ефекта на така нареченото "скрито осветление" идва от това, че при него се вижда само светлината, а източника остава скрит.

Освен скрити осветления изградени от гипсокартон съществуват и XPS корнизи, които притежават джоб за скрит монтаж на LED осветлението. При XPS корнизите има голямо разнообразие на модели и могат да бъдат съчетани успешно с интериорното решение на проекта.

Успешно приложимо и с невероятен ефект се монтира скрито осветление на опънат таван. LED осветлението се монтира преди опънатият таван, с което остава скрито над тавана, по този начин тавана се превръща в едно голямо осветително тяло. Ефекта се засилва, ако опънатият таван е с принтирано изображение.

Бургас Строй ще предложи варианти съобразени с вашите изисквания и ще даде компетентни решения по изграждането на всички скрити осветления.