Бургас Строй
Фирма за ремонти, строителни услуги, ремонтни дейности, ремонт на апартаменти, ремонт на къщи Бургас

Окачени и опънати тавани

 

Бургас Строй предлага на своите клиенти окачени и опънати тавани в Бургас и региона

 

Окачени тавани в Бургас

 

Окачените тавани са широко разпространени и се отличават с разнообразните си възможности да бъдат моделирани в различни форми и нива.

Най-често използваните тавани са от гипсокартон по системата на KNAUF  D - 112, D - 113. Те са много подходящи за апартаменти, къщи, заведения, офиси, както и за индустриалната промишленост като заводи, производствени цехове, халета, селскостопански постройки и други.

Специфичните свойства на тези тавани дават много добри показатели при топло и шумоизолация, в комбинация с минерална или каменна вата показателите се вдигат многократно.

Окачените тавани скриват всички видове комуникационни и електрически инсталации, вентилационни и смукателни системи, водопреносни мрежи, както и различни видове неравности, дилатационни фуги и прочие.

Окачените тавани имат голяма подвижност на нивото, с което дават възможност на помещения с много високи основни тавани да бъдат свалени до желаната височина.

 

Опънати тавани в Бургас

 

Така нареченият "опънат таван" представлява PVC мембрана закачена на алуминиев окрайчващ профил, който може да следва всяка извивка и форма на помещението, в което ще бъде монтиран или да се оформи по модел и размери заявени от клиента.

Ние сме вносители на опънати тавани и можем да Ви предложим над 130 цвята и текстури - възможни са мат, гланц и сатен. Благодарение на широкоформатния печат можем да пресъздадем всяка снимка или творба по ваш избор. Освен за тавани системата за опънати тавани може да се монтира и на стени, като дава голяма свобода на действие за изпълнението на дизайнерски интериорни решения.

Бургас Строй ще Ви предложи и други видове окачени тавани като Хънтър Дъглас, растерни тавани тип Армстронг и пластмасови ламелни тавани.

Бургас Строй гарантирано работи само с висококачествени материали и професионалисти във всяка една област, за да можем да дадем на нашите клиенти безкомпромисно качество и така да затвърдим добрата си репутация, която градим през годините.