Бургас Строй
Фирма за ремонти, строителни услуги, ремонтни дейности, ремонт на апартаменти, ремонт на къщи Бургас

Полагане на декоративни мазилки

 

Декоративни мазилки в Бургас

 

Бургас Строй предлага различни видове декоративни мазилки в Бургас и региона.

Нашият опитен екип от майстори на декоративни мазилки ще изпълни всички ваши очаквания. Ние ще разкрием един наситен свят от възможности и комбинации от цветове.

Декоративните мазилки са в състояние да постигнат различни и невероятни ефекти, които не могат да се изпълнят с латексови бои.

През годините декоративните мазилки са преминали в сферата на изкуството, с безбройните прочети на много видове мазилки, декорирани от майстори с различни виждания към света. Това позволява на майстора да се придържа към оригиналността или да импровизира спрямо изискванията на клиента.

Разнообразните видове мазилки имат различни технологии на нанасяне и обработване. Те могат да имитират специфични видове материали като дърво, метал, естествен камък, кожа, бетон и други.

Мазилките притежават различна структура, релеф и специфични ефекти, които се постигат чрез използването на специализирани инструменти, създадени специално за целта.

Ние от Бургас Строй изработваме ефектни декоративни мазилки, приложими за стени и тавани, с които вашето помещение ще придобие идентичност и комфорт.

Едни от най-често разпространените видове декоративни мазилки са:

  • Сахара;
  • Клондайк;
  • Травертино;
  • Венецианска мазилка.

Декоративните мазилки притежават своя чар и автентичност и допринасят за цялостния интериорен завършек на помещението.

Бургас Строй работи с различни производители на декоративни мазилки, които са доказали своите качества на износоустойчивост и мокро почистване. Те не избледняват с времето и притежават висока степен на паропропускливост за да може стените да дишат.

Бургас Строй ще изпрати майстор на декоративни мазилки, който ще направи оглед на помещението и ще предложи варианти съобразени с вашия вкус. При желание на клиента можем да изработим мостри, за да можете да придобиете реална представа как ще изглежда избраната от Вас декоративната мазилка, преди основното полагане на стени или тавани.