Бургас Строй
Фирма за ремонти, строителни услуги, ремонтни дейности, ремонт на апартаменти, ремонт на къщи Бургас

Зидане и монтаж на преградни стени

 

Зидане с газобетон и изграждане на преградни стени от гипсокартон

Бургас Строй извършва различни видове зидане с газобетон и тухли в Бургас и региона.

Зидане на тераси, балкони, камини, шахти, вертикални щрангове, стени и огради са част от услугите, които Бургас Строй предлага на своите клиенти в Бургас.

Зидането с газобетонни блокчета е предпочитано поради своите добри характеристики, отличаващи се със здравина, шумоизолация и пожароустойчив. Газобетонните блокчета не задържат плесени и имат добри показатели на слепване с различни видове лепила. Произвеждат се в по-големи размери в сравнение с тухлите, а лекотата и многофункционалното им приложение прави продукта предпочитан и търсен.

Зидарията е един от процесите в масовото строителство, където обикновено се използват керамични тухли. С цел подобряване на топло и шумоизолацията съвременните производители предлагат все по-иноваторски решения. Един от примерите е наличието на каменна вата в кухините на някои видове тухли.

Бургас Строй ще изпълни всички видове зидария на тераси, шахти или стени в Бургас и региона.

 

Преградни стени от гипсокартон

В съвременното строителство се прилагат и така наречените „щендерни стени“, които представляват метална конструкция с монтиран гипсокартон от двете страни и каменна или минерална вата между тях за по-добра шумоизолация.

Щендерните стени се използват предимно за вътрешно разпределение на помещенията при ново строителство или реконструкция на стари сгради. Тяхното голямо преимущество е, че няма мокри процеси при изграждането им. През щендерните стени могат да преминават електроинсталации, водоснабдителни и канализационни тръби като всичко това остава скрито в стената от гипсокартон. Много са подходящи за оформлението на бани и кухни, също така за детски стаи и спални.

Щендерните стени притежават ниско тегло и затова са предпочитани за стари сгради, където основната конструкция не може да се натоварва.

Бургас Строй гарантирано работи с подбрани и качествени материали и ще ви предложи най-добрите решения в областта на сухото строителство.

Ние ще изпратим специалист, който ще направи оглед и ще Ви консултира напълно безплатно.