Бургас Строй
Фирма за ремонти, строителни услуги, ремонтни дейности, ремонт на апартаменти, ремонт на къщи Бургас

Шпакловка и боя

 

Качествено полагане на шпакловака и боя в Бургас и региона

 

Бургас Строй предлага на своите клиенти качествени шпакловки и подбрани материали за тяхното изпълнение.

Ние можем да предложим както ръчно шпакловане, така и машинно.

Шпакловките биват няколко вида:

Гипсова шпакловка - широко разпространена за вътрешни интериорни решения, с добри показатели при полагане върху различни видове основи като бетон, циментови шпакловки, гипсови шпакловки, вароциментови мазилки, турбозол и гипсокартон.

Гипсовата шпакловка заглажда повърхността, запълва цепнатините и придава завършващ вид за последващия етап на полагане - боя или декоративна мазилка.

Циментовата шпакловка е приложима както за външно, така и за вътрешно полагане. Отличава се със своята изключителна якост, особено когато се комбинира с армировъчна мрежа.

Обикновено циментовата шпакловка се използва за основа на гипсова шпакловка, минерална мазилка, декоративни мазилки и други.

Преди полагане на избрания вид шпакловка основата изисква предварителна обработка, обикновено от подходящ вид грунд, съобразен със състоянието и вида на основата.

Боядисване в Бургас и региона

Бургас Строй предлага широка гама качествени бои от утвърдени производители, както и богат цветови избор.

Ние от Бургас Строй ще вдъхнем живот на всяко едно помещение във вашето жилище и ще изпълним всеки един проект или дизайнерско решение.

Различните видове бои изискват различен подход.

Важно е при избора на боя да се има предвид специфичните особености на материала, върху който боята ще бъде нанасяна - гипс, бетон, метал, дърво, зидария и други. Условията, на които ще бъде изложена боята също са от решаващо значение. Използването на качествени валяци и четки дават по-добри резултати.

Бургас Строй предлага машинно боядисване в Бургас и региона.

Интериорно машинно боядисване - подходящо за боядисване на къщи, входове, офиси и други.

Индустриалното машинно боядисване е подходящо за боядисване на фасади, индустриални обекти, метални конструкции, бетонни стени и много други.

Бургас Строй се стреми да отговори изцяло на вашите нужди и изисквания.

Ние ще Ви предложим качество, кратки срокове и конкурентни цени.