Бургас Строй
Фирма за ремонти, строителни услуги, ремонтни дейности, ремонт на апартаменти, ремонт на къщи Бургас

Полагане на хидроизолация

 

Хидроизолация и шумоизолация

Бургас Строй предлага на своите клиенти хидроизолация от ново поколение, която представлява течна субстанция на полиуретанова основа, характеризираща се с отлични свързващи качества с всички видове основи на полагане. Хидроизолацията има 400 % еластичност, която позволява безпроблемното обиране на всички вибрации и температурни разширения.

Течната хидроизолация образува безшевна мембрана, притежава UV защита от слънчева светлина, има много добра адхезия, позволява свободното движение върху нея  и е противохлъзгаща.

Хидроизолация с воалит, който представлява хидроизолационен материал с основа от стъклен воал и битум.

Хидроизолацията с воалит е масово използвана технология, при нея е задължително основата да се обработи  с битумен грунд, след  което с газопламъчни горелки се нагрява хидроизолацията и се залепя за основите. Препоръчително е да бъдат положени два пласта хидроизолация, като вторият е желателно да бъде с посипка.

Хидроизолацията е приложима както за покриви, дървени конструкции, навеси и беседки, така и за основи на новостроящи се сгради.

Бургас Строй прави всички видове хидроизолация в Бургас и региона.

Шумоизолация в Бургас и региона

Съществуват различни материали и системи за намаляване и изолация на шума, които са предназначени за монтаж на стени, подове и тавани.

Акустичните пирамиди са често използван продукт в звукозаписни студия, дискотеки, барове, киносалони и други подобни, където се изисква премахване на ехтенето и звукопоглъщане.

Звукоизолация под циментова замазка - представлява специална звукоизолационна мембрана, която се полага преди подовата замазка. Звукоизолационните свойства на мембраната поглъщат ударните вълни и не предават шумът, който обикновено преминава през бетонните конструкции.

Звукоизолацията на таваните е възможно да се изпълни с различни звукоизолационни системи. Най-често използваната е монтаж на гипсокартон с положена каменна вата, която е с голяма плътност. Каменната вата е с много добри шумоизолоционни показатели и поглъща звуковите вълни.

Бургас Строй ще ви предложи компетентно решение, отговарящо на всички ваши изисквания.