Бургас Строй
Фирма за ремонти, строителни услуги, ремонтни дейности, ремонт на апартаменти, ремонт на къщи Бургас

Полагане на плочки и подови настилки

  

Лепене на плочки в Бургас и региона

Бургас Строй предлага цялостен ремонт на баня в Бургас и региона.

Нашите майстори на фаянс и теракот в Бургас ще изпълнят безкомпромисно всеки един проект, независимо от нивото му на сложност.

Ремонтът на баня е дейност, за която се изисква прецизност и опит, които ще получите от нашият екип, завършил огромен брой проекти с различни нива на сложност и новаторски решения.

Лепене на плочки в Бургас  –  всички видове плочки гранитогрес, фаянс и теракот за вашите коридор, кухня, стая или тераса.

В зависимост от помещението различните видове и размери на плочките изискват различен подход към техния монтаж.

Възможно е основата, върху която ще бъдат полагани плочките да изисква обработване със специален дълбоко проникващ грунд. Също така от огромно значение е избора на лепило, то трябва да бъде съобразено спрямо вида и здравината на основата.

Бургас Строй гарантирано ще изпълни всеки ваш проект.

Клинкер

Бургас Строй предлага полагане на клинкер за вашите фасади, огради, декоративни стени, колони, алеи, пешеходни зони  и други.

Голямото разнообразие на видовете клинкер дава възможност за широкото им приложение. Дебелината на клинкерните плочки варира и в зависимост от мястото на полагане се предвижда избора на вида клинкер.    

Клинкерните плочки са предпочитани и за индустриални помещения поради високият си клас на износване, устойчивост на атмосферни влияния, както и дългия експлоатационен период.      

Микроцимент

Полагане на микроциментови покрития е услуга, която Бургас Строй предлага.

Микроцимента има приложение върху стени, подове и тавани. Все по-често се прилага в бани и мокри помещения, където дизайнерските проекти и решения търсят устойчив материал и заместват успешно фаянса с микроцимент, който предлага разнообразни техники на апликация, различни цветове и тоналности.

Епоксидни подове

Епоксидни подови настилки са често използвани в индустрията, те се характеризират с високия си клас на здравина, износоустойчивост и химична устойчивост.

Епоксидните подове са приложими в заводи за месо и преработка, хлебозаводи, цехове за напитки, мандри, технически помещения, складове, хранилища, болници, лаборатории, печатници,гаражи и много други.

Епоксидните подове са лесни за почистване, отговарят на всички хигиенни изисквания,те са противохлъзгащи и се оцветяват в различни цветове по каталог.   

Павета и паркинг елементи

Бургас Строй предлага полагане на външни настилки, павета от гранит, бетонни павета, тротоарни плочки, паркинг елементи, тактилни плочи и други. Всички видове настилки ще бъдат поставени от нашият екип от майстори, които имат дългогодишен опит в полагането на настилки.