Бургас Строй
Фирма за ремонти, строителни услуги, ремонтни дейности, ремонт на апартаменти, ремонт на къщи Бургас

Ел. услуги

 

Ел. услуги от квалифициран електротехник в Бургас и региона.

Бургас Строй предлага голям брой електроуслуги за домовете и промишлеността.

Електротехниците в Бургас Строй са квалифицирани с богат опит и безпроблемно ще изпълнят всеки проект, независимо от нивото му на сложност.

Нашите електротехниците спазват всички стандарти, за да можем да гарантираме високо качество и електрическа безопасност.

Бургас Строй Ви предлага:

Изграждане и ремонт на електроинсталации в апартаменти, къщи, заведения, промишлени сгради и други.

Доставка и монтаж на осветителни тела, ключове, контакти, лед панели, датчици, сензори за дома, офиса или промишлеността.

Подмяна на стари ел. табла с нови, изграждане на мълниезащитни системи, заземителни инсталации и много други.

Пожароизвестителни, охранителни и всички видове слаботокови системи се изграждат от нашите майстори електротехници. Работим с реномирани марки, доказали се на пазара със своето безкомпромисно качество.

Монтаж на инфрачервени отоплителни панели, изграждане на ел. подове и изграждане на инфрачервено подово отопление.

Електрообзавеждането е отговорност и ние от Бургас Строй изпълняваме безкомпромисно международните стандарти и описания на всички части и устройства, така че те да бъдат безопасни при работа и употреба от потребителят.

Бургас Строй ще изпълни всеки ваш проект или идея, с които разполагате, а ако нямате такива въз основа на вашите потребности професионален електротехник ще Ви даде най-добрите съвети и предложения.

Нашите електротехници в Бургас ще изпълнят всички планувани ремонти, реконструкции и монтажи в най-кратки срокове съобразени с вашите нужди.

Качественото изпълнение на работата на екипа ни, доказал се със своята компетентност и положителните отзиви на нашите клиенти ни дават самочувствието на една можеща компания.